Що означає у Ватсапі недоступний?
Час останнього відвідування, статус "в мережі", фото профілю, відомості про профіль, історію та повідомлення про прочитання іншого користувача можуть бути не видно вам з наступних причин: Ви або цей користувач змінили конфіденційність, щоб приховати цю інформацію.
Те, що заважає вам завантажити статус, може бути пов'язано з тим, що сервери WhatsApp не відповідають або з якоюсь іншою проблемою. Якщо ви отримаєте помилку червоного кольору, яка вказує на те, що завантаження неможливе, спробуйте ще раз завантажити статус.
Якщо ви використовуєте застарілу версію програми WhatsApp, вона може бути несумісною з останніми функціями викликів або інфраструктурою, що призводить до помилки WhatsApp тимчасово недоступний. Щоб вирішити цю проблему, обов'язково оновіть програму WhatsApp до останньої версії .
Ви не бачите оновлення фотографій профілю контакту. У будь-яких повідомлень, надісланих контакту, який заблокував вас, буде відображатися лише одна сіра галочка, яка показує, що повідомлення надіслано. Друга галочка не відображатиметься. Ви не зможете здійснювати вихідні дзвінки.
Заблоковані контакти не побачать ваших статусів. Однак вони зможуть бачити ваші статуси, опубліковані до блокування. Якщо хтось із ваших контактів опублікував свій статус до того, як ви заблокували його або видалили його номер з адресної книги на вашому телефоні, ви, як і раніше, зможете бачити його статус.
Якщо ви постійно дзвоните абоненту і чуєте голосове сповіщення оператора стільникового зв'язку "Абонент зайнятий", або "апарат поза зоною", Це також означає, що ви потрапили в "чорний список". "При цьому смс-повідомлення будуть надсилатися, але не будуть доставлені", – підкреслив експерт.
Можливо, вас заблокував інший чоловік у WhatsApp . Швидше за все, ви не зможете побачити його статус. Якщо ви зробите те саме (заблокуєте), ви не зможете побачити його статус.
На жаль, WhatsApp не пропонує вбудованої функції, що дозволяє дізнатися, хто саме переглядав ваш статус.